Corona-positief

Corona-positief is een verzameling positieve ervaringen uit het afgelopen pandemie-jaar

Het afgelopen jaar was een erg bijzonder jaar met veel teleurstellingen, boosheid en verdriet door de pandemie die ons land (en de wereld) nu nog steeds in z’n grip houdt.

Gelukkig waren er ook positieve dingen te noemen en met de hulp van 41 vrienden en familie heb ik meer dan 230 positieve ervaringen kunnen verzamelen waarvan ik een selectie op kaarten heb laten drukken zodat ze verzonden kunnen worden. Naar iemand die even de positieve kanten van het leven wat minder ervaart, om wat voor reden dan ook.

Op deze manier wordt de positiviteit verspreid en maken we van 2021 een jaar waarin we kijken naar de mogelijkheden die de COVID-pandemie en alle bijbehorende maatregelen met zich meebrengt.

Met dank aan: Alco, Anja, AnnaKarina, Bert, Boris, Brigit, Ciska, Edith, Emma, Fleur, Francis, Hans, Henning, Ineke, Ingrid, Jolanda, Justin, Loeske, Marieke, Marije, Marina, Marloes, Michiel D, Michiel M, Nicole D, Nicole F, Nina, Randy, Rolf, Rutger, Sandra, Simon, Sophia, Stefan, Teodora, Toine, Tom, Tosca, Wieteke, Willemien en Wim

‘corona-positief’ is mede mogelijk gemaakt door het Jeannette Hollaar Fonds.