Entymologie

Gevonden of gekochte insecten die ik zelf heb geprepareerd

Geprepareerde gevonden of gekochte insecten

Eurypelma spinicrus (vogelspin): zit in een wit geschilderd kistje met de afmetingen van 19cmx14cmx8cm. Deze is al verkocht.

Sagra Longicollis (drie ‘kikkerbeentjeskevers’): zitten in een wit geschilderd kistje met de afmetingen van 19cmx14cmx8 cm. Deze is al verkocht.

Toseana splendida (cicade met groene vleugeldelen): zit in een houtenkleurig kistje met de afmetingen van 19cmx14cmx8cm. Deze is al verkocht.

Lamprima adolphinae (groene kever met enorm lange kaken): deze zit in een keramieken schaal zonder beschermglas met een diameter van 12 cm. Deze is al verkocht.

Megascolio procer (wesp met groene vleugels): deze zit in een houten lijst met de afmetingen van 17cmx11,5cmx2,5cm. Deze is al verkocht.

Goliathus albosignatus (zebrakever): deze zit tussen glasplaten in een houten lijst. De lijst heeft de afmetingen van 22cmx27cmx4cm. Deze kost € 25,- (exclusief verzendkosten)

Xylotrupes gideon (neushoornkever): deze zit tussen glasplaten in een houten lijst. De lijst heeft de afmetingen van 22cmx27cmx4cm. Deze is al verkocht.

cyclommatus metallifer finale (kever met erg lange kaken): deze zit in een houten lijst. De lijst heeft de afmetingen van 16cmx11cm. Deze is al verkocht.

chalcosoma atlas (atlas kever): deze zit in een witgeschilderd houten kistje. Het kistje heeft de afmetingen van 19cmx14cmx8cm. Deze kost € 25,- (exclusief verzendkosten).

Mocht je vragen hebben over dit project of een van de geprepareerde insecten willen kopen, neem dan contact op middels het mailadres: jdekens77@gmail.com

Categorieën