Entymologie

Gevonden of gekochte insecten die ik zelf heb geprepareerd

Geprepareerde gevonden of gekochte insecten

Eurypelma spinicrus (vogelspin): zit in een wit geschilderd kistje met de afmetingen van 19cmx14cmx8cm. Deze is al verkocht.

Sagra Longicollis (drie ‘kikkerbeentjeskevers’): zitten in een wit geschilderd kistje met de afmetingen van 19cmx14cmx8 cm. Deze is al verkocht.

Toseana splendida (cicade met groene vleugeldelen): zit in een houtenkleurig kistje met de afmetingen van 19cmx14cmx8cm. Deze is al verkocht.

Lamprima adolphinae (groene kever met enorm lange kaken): deze zit in een keramieken schaal zonder beschermglas met een diameter van 12 cm. Deze is al verkocht.

Megascolio procer (wesp met groene vleugels): deze zit in een houten lijst met de afmetingen van 17cmx11,5cmx2,5cm. Deze is al verkocht.

Goliathus albosignatus (zebrakever): deze zit tussen glasplaten in een houten lijst. De lijst heeft de afmetingen van 22cmx27cmx4cm. Deze is al verkocht.

Xylotrupes gideon (neushoornkever): deze zit tussen glasplaten in een houten lijst. De lijst heeft de afmetingen van 22cmx27cmx4cm. Deze is al verkocht.

cyclommatus metallifer finale (kever met erg lange kaken): deze zit in een houten lijst. De lijst heeft de afmetingen van 16cmx11cm. Deze is al verkocht.

chalcosoma atlas (atlas kever): deze zit in een witgeschilderd houten kistje. Het kistje heeft de afmetingen van 19cmx14cmx8cm. Deze is al verkocht.

Mocht je vragen hebben over dit project of een van de geprepareerde insecten willen kopen, neem dan contact op middels het mailadres: jdekens77@gmail.com

Categorie├źn