project-begeleider

Een  schoolbreed kunstproject op de school, of een langdurig kunstproject in de klas? Als project-begeleider bied ik, samen met AnnaKarina ter Horst, het organiseren en begeleiden van een kunstproject aan. Hierbij geven we handvatten, zodat u zelf als leerkracht aan de slag kunt met het project.

Hierboven zijn foto’s te zien van een schoolbreed kunstproject dat we in april 2015 op de Montessori-school ‘De Eekhoorn’ te Deventer hebben begeleid. Tijdens dit project hebben alle groepen vogels gemaakt voor de feestelijke opening van de nieuwe tuin die is aangelegd. Daarnaast is er wat intensievere begeleiding geweest voor het ontwerpen en maken van de houten vogels die voor langere duur aan de muren van de school opgehangen zijn.

Na een introductie in de klas, bieden we een lesuitleg aan de leerkracht aan, waarmee verder gewerkt kan worden. Hierin staat vermeld wat de opdracht is, wat er verwacht wordt en met welke materialen er gewerkt kan worden.

Wilt u ook een kunstproject op school of in de klas, maar wilt u niet de volledige kosten van de begeleiding van een kunstenaar in de klas omdat u zelf ook veel wilt en kunt uitvoeren? Neem dan gerust contact met me op, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

jdekens77@gmail.com

06 – 1221 9124

 

Categorie├źn